One hallowa helg..

Vi har haft oss en riktig kalashelg som följts upp av ännu mer födelsedagsfirande idag. 

Ninja och Penny firade sina 2 resp 3års dagar med ett hejdundrande halloween-kalas i lördags med sina polare och deras föräldrar. 

Det käkades korv, tårta, godis och både stora och små lekte lekar i solen på gården. Väldigt lyckat måste jag säga trots att vi låg en halvtimma efter i schemat i princip hela dagen och kvällen. 

Det är lite vårt signum när det vankas kalsigheter. Alltid dödshets in i sista sekund. 

I lördags valde jag att ta ett glas vin ihop med de anländande gästerna för att komma ner i varv lite och när jag väl sippat i mig det efter att kört på i 110km/h sedan 07.00 på morgonen så kändes det som jag var dyngrak när jag stod där och kisade i solen vid 14.30. Efter det höll jag mig till vatten tills jag pustade ut när de sista ”dagsgästerna”( vissa chillade kvar på kvällen och vissa sov över)  tackat för sig. I

Idag körde vi kalas för slumpen. Alltså mor- och farföräldrar. Och även idag var vi en halvtimma efter i schemat. Men alla fick sina varma mackor till slut och sedan sjöngs det och frästes ut tårta (se video på instagram). 3åringen är mer än nöjd med sitt firande och ligger nu och sover som en stock och nu ska jag joina henne. Häpp! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera