One hallowa helg..

Vi har haft oss en riktig kalashelg som följts upp av Ă€nnu mer födelsedagsfirande idag. 

Ninja och Penny firade sina 2 resp 3Ă„rs dagar med ett hejdundrande halloween-kalas i lördags med sina polare och deras förĂ€ldrar. 

Det kĂ€kades korv, tĂ„rta, godis och bĂ„de stora och smĂ„ lekte lekar i solen pĂ„ gĂ„rden. VĂ€ldigt lyckat mĂ„ste jag sĂ€ga trots att vi lĂ„g en halvtimma efter i schemat i princip hela dagen och kvĂ€llen. 

Det Ă€r lite vĂ„rt signum nĂ€r det vankas kalsigheter. Alltid dödshets in i sista sekund. 

I lördags valde jag att ta ett glas vin ihop med de anlĂ€ndande gĂ€sterna för att komma ner i varv lite och nĂ€r jag vĂ€l sippat i mig det efter att kört pĂ„ i 110km/h sedan 07.00 pĂ„ morgonen sĂ„ kĂ€ndes det som jag var dyngrak nĂ€r jag stod dĂ€r och kisade i solen vid 14.30. Efter det höll jag mig till vatten tills jag pustade ut nĂ€r de sista ”dagsgĂ€sterna”( vissa chillade kvar pĂ„ kvĂ€llen och vissa sov över)  tackat för sig. I

Idag körde vi kalas för slumpen. AlltsĂ„ mor- och farförĂ€ldrar. Och Ă€ven idag var vi en halvtimma efter i schemat. Men alla fick sina varma mackor till slut och sedan sjöngs det och frĂ€stes ut tĂ„rta (se video pĂ„ instagram). 3Ă„ringen Ă€r mer Ă€n nöjd med sitt firande och ligger nu och sover som en stock och nu ska jag joina henne. HĂ€pp! 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

Kommentera