Årets kratta! 

I går körde vi lövkrattning på gården och det finns några kvadratmeter att jaga löv på om man  säger så. Mannen började medan jag mockade och släckte barnbränder (alltså tog hand om kraschande barn). 

Grejen med min man är att han krattar typ 5 minuter och sen vilar i en kvart för han får mjölksyra i handlederna. Jag som är av devisen att när man jobbar så jobbar man, då går man inte och lallar blev irriterad på denne ineffektivitet och tog över krattandet medan han fixade och byggde någon device så vi kunde sätta på vår lilla traktorkärra efter åkergräsklipparen och därmed lasta sjukt många mer löv än i en skottkärra (ja, jag va lite tveksam till om detta byggande skulle löna sig i tidseffektivitet utan tyckte nog egentligen att han kunde börjat springa med skottkärran, men där fick han rätt min käre man) 

Iallafall. När jag bestämt mig för att visa min man att jag är jäkligt mycket effektivare och segare i lövkrattandet så blir jag envisare än den mest envisa åsna så jag krattade typ 80% av hela gräsmattan i ett sträck medan han lastade och tömde. 

Efteråt kände sig egot nöjd men den stora blåsan i handen kändes mindre härlig, men det är smällar man får ta tänkte jag. 

Sedan åkte vi och köpte lördagsgodis och till mammas grav och tände ljus. När vi kom hem sen vid 19-tiden så kändes det som att en sån där asfaltsmanglarmaskin kört fram och tillbaks över mina handleder ett x antal gånger. 

Alltså det gjort såååååå ont så jag kved och gnällde som ett litet barn. Inte ens efter några värktabletter var det uthärdligt.

Men jag krattade iallafall längst och mest! (något min man tyckte var riktigt värt när jag gick runt och gnällde igår kväll 😂) 

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera