Ett födelsedagsmaraton

Bloggen har fÄtt sig en make over och personen bakom har försökt vila tillbaks sin skrivarglÀdje. Tjoho!

VÄr familj Àr mitt inne i en födelsedagsperiod just nu. Vi kör helt enkelt 4a födelsedagar pÄ 5 veckor. Ninja va först ut siste oktober, för 1,5 vecka sedan var det Pennys tur, i fredags fyllde gubben och nu pÄ fredag fyller jag.

Jag kan sÀga att suget pÄ kalasande inte Àr pÄ sin topp nÀr vi nÄr min födelsedag.

Jag har faktiskt sedan jag nĂ„tt vuxen Ă„lder skippat hela ”slĂ€ktkalasgrejen”. Inte alls för att jag har nĂ„gon Ă„ldersnoja utan bara för att jag inte ser tjusningen i att stĂ€da hela huset, handla, stressjobba in en halv dag för att hinna förbereda ett kalas man fĂ„r vara glad om man hinner sitta ner och umgĂ„s i fem minuter pĂ„ mellan avdukningar och serverande.

MissförstÄ mig rÀtt nu, jag fixar och roddar gÀrna ( ja ok, inte motvilligt iallafall) för andra men i min vÀrld sÄ Àr min födelsedag en dag dÄ det Àr helt legitimt att faktiskt slippa undan lite av allt vardagsfixande som kommer med en familj pÄ 6personer. Att dÄ den dagen man kan fÄ slippa undan disk, frukostfix och annat plock vÀlja att bjuda upp till ett kalas du sjÀlv ska preppa Àr för mig ren idioti.

SĂ„ nu torsdag till fredag gör mannen och jag det enda rĂ€tta och tar in pĂ„ hotell. Äter lite gott, tar nĂ„gon drink ihop, blir lite salong för att sedan hand i hand, lulla till vĂ„rt rum för att fĂ„ en hel ostörd natts sömn ihop.

Det ni, det Àr livet pÄ en födelsedagspinne för en soon to be 36Ärig 4-barnsmorsa.

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

Kommentera