Ett födelsedagsmaraton

Bloggen har fått sig en make over och personen bakom har försökt vila tillbaks sin skrivarglädje. Tjoho!

Vår familj är mitt inne i en födelsedagsperiod just nu. Vi kör helt enkelt 4a födelsedagar på 5 veckor. Ninja va först ut siste oktober, för 1,5 vecka sedan var det Pennys tur, i fredags fyllde gubben och nu på fredag fyller jag.

Jag kan säga att suget på kalasande inte är på sin topp när vi når min födelsedag.

Jag har faktiskt sedan jag nått vuxen ålder skippat hela ”släktkalasgrejen”. Inte alls för att jag har någon åldersnoja utan bara för att jag inte ser tjusningen i att städa hela huset, handla, stressjobba in en halv dag för att hinna förbereda ett kalas man får vara glad om man hinner sitta ner och umgås i fem minuter på mellan avdukningar och serverande.

Missförstå mig rätt nu, jag fixar och roddar gärna ( ja ok, inte motvilligt iallafall) för andra men i min värld så är min födelsedag en dag då det är helt legitimt att faktiskt slippa undan lite av allt vardagsfixande som kommer med en familj på 6personer. Att då den dagen man kan få slippa undan disk, frukostfix och annat plock välja att bjuda upp till ett kalas du själv ska preppa är för mig ren idioti.

Så nu torsdag till fredag gör mannen och jag det enda rätta och tar in på hotell. Äter lite gott, tar någon drink ihop, blir lite salong för att sedan hand i hand, lulla till vårt rum för att få en hel ostörd natts sömn ihop.

Det ni, det är livet på en födelsedagspinne för en soon to be 36årig 4-barnsmorsa.

Posted by

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera