Ett liv i balans

Igår körde jag www här hemma. Alltså wab, work och woff. En klassisk jobbdag där receptet innefattar hostiga men i övrigt pigga barn (piggare än vanligt dagtid men är uppe och hostar hela nätterna), överaktiv hund som inte hinner rastas tillräckligt och ett överhopat jobbschema.

Man får ändå säga att koncentrationsförmågan sätts på prov när man sitter och försöker jobba och det flyger spel, böcker, kojor (ja kojor), kritor, papper precis överallt medan barnen leker kurragömma med hunden exakt där du befinner dig.

Jag fick iallafall gjort undan det viktigaste på jobbfronten, plockat upp stora tjejerna och deras kompis på skolan för att tillsammans med dem senare köra en spontanare till Gekås.

Say whaat??

Jajamen, mycket kan man säga om mig, men att ligga och slöa på sofflocket är inte en av mina främsta egenskaper.

All in bara!

Idag är det studiedag för stora tjejerna så då kör de stallpynt och julpyssel med några klasskompisar så idag blir det wwwp&p som avslutas med ett aw-mingel. En go dag, helt enkelt.

Imorgon blir det mys med man på hotell med vin, mat och sömn.

Livet är en balansgång (och i december mer än någonsin) eller vad är det man brukar säga 🙈

Posted by

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera