Ett liv i balans

IgÄr körde jag www hÀr hemma. AlltsÄ wab, work och woff. En klassisk jobbdag dÀr receptet innefattar hostiga men i övrigt pigga barn (piggare Àn vanligt dagtid men Àr uppe och hostar hela nÀtterna), överaktiv hund som inte hinner rastas tillrÀckligt och ett överhopat jobbschema.

Man fÄr ÀndÄ sÀga att koncentrationsförmÄgan sÀtts pÄ prov nÀr man sitter och försöker jobba och det flyger spel, böcker, kojor (ja kojor), kritor, papper precis överallt medan barnen leker kurragömma med hunden exakt dÀr du befinner dig.

Jag fick iallafall gjort undan det viktigaste pÄ jobbfronten, plockat upp stora tjejerna och deras kompis pÄ skolan för att tillsammans med dem senare köra en spontanare till GekÄs.

Say whaat??

Jajamen, mycket kan man sÀga om mig, men att ligga och slöa pÄ sofflocket Àr inte en av mina frÀmsta egenskaper.

All in bara!

Idag Àr det studiedag för stora tjejerna sÄ dÄ kör de stallpynt och julpyssel med nÄgra klasskompisar sÄ idag blir det wwwp&p som avslutas med ett aw-mingel. En go dag, helt enkelt.

Imorgon blir det mys med man pÄ hotell med vin, mat och sömn.

Livet Ă€r en balansgĂ„ng (och i december mer Ă€n nĂ„gonsin) eller vad Ă€r det man brukar sĂ€ga 🙈

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

Kommentera