Ett steg fram, två steg tillbaks..

Vi vabbar vidare i den här familjen. Ninja har nämligen fått sig en ofrivillig prickigkorv goes duck face-look. Stackarns läppar har alltså svullnat upp 3 storlekar samtidigt som hon är helt prickig stackarn.

Tydligen en ilsken virusinfektion som så här på sluttampen efter hon uthärdat en vecka av feber och hostande gick all in på att sätta in en nådastöt i form av att ge henne make-over.

Den lille råkade halka med på vabb-bananskalet och nu har jag inte haft hjärta att släpa ut ninja i kylan på morgonen så Pennson kör all in på att underhålla mamman (som för övrigt inte har något jobb alls att göra de sekunder Ninja inte vill att hon ska sitta nära henne) med diverse hyss.

Det finns ju ett gammal ordspråk som säger att ”jobb föder jobb” och det är definitivt en sanning i mitt liv just nu.

Varje gång jobbstressen biter tag och jag smiter iväg för att jobba en stund när de verkar nöjda med en film så får man sig en kalldusch sekunden man kommer ner igen och inser att den lilla rackaren hämtat sin studshäst, klättrat upp på den och hämtar Cornflakespaketet för att sedan ha använt den som maracas över hela vardagsrummet (inklusive fyllt soffans alla små springor) eller går all in med att skapa kaffe av jord och vatten till kaffekalaset med dockorna.

Ett steg fram, två steg tillbaks men jag ska inte klaga. Jag menar, vi är ju bara alldeles i början på den härligaste tiden på året.

🎶Vabb- It’s the most wonderful time of the year. 🎶

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera