Ett steg fram, tvÄ steg tillbaks..

Vi vabbar vidare i den hÀr familjen. Ninja har nÀmligen fÄtt sig en ofrivillig prickigkorv goes duck face-look. Stackarns lÀppar har alltsÄ svullnat upp 3 storlekar samtidigt som hon Àr helt prickig stackarn.

Tydligen en ilsken virusinfektion som sÄ hÀr pÄ sluttampen efter hon uthÀrdat en vecka av feber och hostande gick all in pÄ att sÀtta in en nÄdastöt i form av att ge henne make-over.

Den lille rÄkade halka med pÄ vabb-bananskalet och nu har jag inte haft hjÀrta att slÀpa ut ninja i kylan pÄ morgonen sÄ Pennson kör all in pÄ att underhÄlla mamman (som för övrigt inte har nÄgot jobb alls att göra de sekunder Ninja inte vill att hon ska sitta nÀra henne) med diverse hyss.

Det finns ju ett gammal ordsprĂ„k som sĂ€ger att ”jobb föder jobb” och det Ă€r definitivt en sanning i mitt liv just nu.

Varje gÄng jobbstressen biter tag och jag smiter ivÀg för att jobba en stund nÀr de verkar nöjda med en film sÄ fÄr man sig en kalldusch sekunden man kommer ner igen och inser att den lilla rackaren hÀmtat sin studshÀst, klÀttrat upp pÄ den och hÀmtar Cornflakespaketet för att sedan ha anvÀnt den som maracas över hela vardagsrummet (inklusive fyllt soffans alla smÄ springor) eller gÄr all in med att skapa kaffe av jord och vatten till kaffekalaset med dockorna.

Ett steg fram, tvÄ steg tillbaks men jag ska inte klaga. Jag menar, vi Àr ju bara alldeles i början pÄ den hÀrligaste tiden pÄ Äret.

đŸŽ¶Vabb- It’s the most wonderful time of the year. đŸŽ¶

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

Kommentera