Ordningen återställd..

Äntligen har det blivit lite ordning på torpet. Ninja har efter medicinering börjat bli sig själv igen. Hade nästan glömt hur mycket den lille ongen snackar och filosoferar. Med detta så sover hon återigen som en stock om nätterna vilket innebär att mamman äntligen får komma ur det prenatala stadiet av väckning en gång i timman.

Igår hade jag möten hela dagen, mannen fick köra vab och vilken dröm det var att få jobba, träffa människor och känna sig som en helt normal människa igen med en normalstor fungerande hjärna.

Lite extra gött var det också att få ett sms vid klockan 12 när mannen var helt slut efter 3 timmars vobbande innehållande ord om hur grym han tycker jag är som fixat detta i 2 veckor.

Det kanske inte är sån piece of cake att va instängd i 2 veckor med massa jobb och sjuka barn..

I morse vaknade jag spontant kl 05.00 så nu vid 9.45 så har jag jobbat 3h, släppt ut hästar och mockat, tagit en tur i skogen med hunden samt intagit frukost med barnen. Helt galet. Undrar hur mycket jag hunnit med när dagen är slut egentligen?!

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera