Dopp i grytan

Dagen innan dopparedagen. Apropå just det så fick min man en invit från en dam som han kundvagnskrockade med på Jula igår. Han frågade om det gick okej med henne, och fick då svaret. Jo, det gick bra men det hade ju varit ännu bättre om man fick ligga i jul.

Man tycker att ungdomar är pang på rödbetan med Tinder och alla andra appar nuförtiden men tydligen är det inte bara de yngre som vässat armbågarna för att få vad de vill. 😂

Mannen återvände iallafall hem till familjen utan någon vidare fördröjning så jag tolkar det ändå som att familjefriden är intakt.

Jag har 12(!) personer i min närmaste bekantskapskrets som fyller år mellan 19-27e september. Alltså 9månader efter jul. Jag har ändå funderat lite på detta.

Blir man verkligen mer sugen kring jul? Jag menar, iallafall i min värld så går julafton till stor del ut på att klämma i sig så mycket mat och godis som möjligt under en dag och efter mycket mat brukar iallafall jag känna mig som en uppblåst valross?! En känsla som hos mig inte uppmuntrar till ett brinnande sug..

så här är lite andra teorier:

  • Använder folk sex som ett sätt att lugna ner julstressen för att sen kunna somna?
  • Har jag missat att folk generellt har tomten före Brad Pitt på sin ”sexigaste män lista”?!
  • Är det så tragiskt att folk på riktigt bara ligger vid högtidligare tillfällen?
  • Innefattar ”snäll kring jul” även att folk släpper till lite extra i hopp om att få många fina julklappar?
  • Är någon av dessa kompisar gjorda under ett ”tack för min nya lövblås”-ligg?
  • Hur många av dessa kompisar blev till av misstag under en julfest?
  • Gör alla julförväntningar att barnen plötsligt sover hela nätterna i sina sängar?
  • Hur många ställer upp på ett ligg för att gottgöra partnern för en jobbig släkting/familj?
  • Hur vanligt är det egentligen att folk sätter på sig en stor röd rosett och ger bort sig själva i julklapp till sin partner?

För det kan väl inte vara så enkelt att det beror på att folk tagit sig en snaps eller två?

Oavsett. De är alla väldigt älskvärda, mina jul-liggskompisar! ❤️

Posted by

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera