Nu var glada julen slut..

SÄ var julen över för i Är. Jag Àlskar verkligen julen och gÄr all in (mentalt) frÄn det att julmarknaderna öppnar upp i mitten av november. Grejen Àr bara den att jag gÄr sÄ all in att jag Àr helt fÀrdig med julen att jag gÄr all out pÄ annandagen sÄ nu Àr varenda tomte tillbaks i sin lÄda pÄ vinden.

I Är har brorsan med familj varit nere och om jag fÄr sÀga det sjÀlv blev det en av de bÀsta jularna jag haft i vuxen Älder.

Jag vill sÄ förbenat gÀrna att allt ska bli precis sÄdÀr mysigt och hÀrligt som jag minns att det var nÀr mamma fixade julen under min uppvÀxt sÄ jag sliter som ett djur för att försöka fÄ fram den kÀnslan för mina barn (tror att jag jagar och fixar extra mycket för att nÄgonstans göra min mamma i Nangijala stolt) . I Är lyckades det ganska bra mÄste jag sÀga.

Juldagen och annandagen firades med först min familj och sedan mannens sĂ„ först igĂ„r infann sig Ă„rets i sĂ€rklass bĂ€sta dag; ”mamman gĂ„r inte ur pyjamasen och tokslappar medans pappan Ă€r ensam ansvarig för allt underhĂ„ll av barn och hushĂ„ll”- dagen. Dagen dĂ„ jag mentalt Ă„terhĂ€mtar mig frĂ„n allt julefixande och alla mornar dĂ„ jag vaknat kl 05.00 redo att skapa julmorgonsmagi för övriga familjen.

Jag Àr lite sÄdan som person generellt. Jag gÄr sÄ all in i grejer att jag emellanÄt mÄste ta en time out pÄ nÄgra timmar/en dag och bara slappa för att orka med i mitt eget tempo.

Men efter en alldeles förnĂ€mlig gĂ„rdag med ett x antal filmer i horisontallĂ€ge och kontinuerligt intag av allt överblivet godis sĂ„ kĂ€nner jag mig helt tillfredsstĂ€lld med julen. 🙌

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

Kommentera