Nu var glada julen slut..

Så var julen över för i år. Jag älskar verkligen julen och går all in (mentalt) från det att julmarknaderna öppnar upp i mitten av november. Grejen är bara den att jag går så all in att jag är helt färdig med julen att jag går all out på annandagen så nu är varenda tomte tillbaks i sin låda på vinden.

I år har brorsan med familj varit nere och om jag får säga det själv blev det en av de bästa jularna jag haft i vuxen ålder.

Jag vill så förbenat gärna att allt ska bli precis sådär mysigt och härligt som jag minns att det var när mamma fixade julen under min uppväxt så jag sliter som ett djur för att försöka få fram den känslan för mina barn (tror att jag jagar och fixar extra mycket för att någonstans göra min mamma i Nangijala stolt) . I år lyckades det ganska bra måste jag säga.

Juldagen och annandagen firades med först min familj och sedan mannens så först igår infann sig årets i särklass bästa dag; ”mamman går inte ur pyjamasen och tokslappar medans pappan är ensam ansvarig för allt underhåll av barn och hushåll”- dagen. Dagen då jag mentalt återhämtar mig från allt julefixande och alla mornar då jag vaknat kl 05.00 redo att skapa julmorgonsmagi för övriga familjen.

Jag är lite sådan som person generellt. Jag går så all in i grejer att jag emellanåt måste ta en time out på några timmar/en dag och bara slappa för att orka med i mitt eget tempo.

Men efter en alldeles förnämlig gårdag med ett x antal filmer i horisontalläge och kontinuerligt intag av allt överblivet godis så känner jag mig helt tillfredsställd med julen. 🙌

Posted by

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera