Kusiner is da shit!

Igår var vi hemma hos min svåger och hans familj och hängde lite. Jag blir extra varm i hjärtat nu när man ser kusinerna bli så stora att alla leker med varann. Under min uppväxt så var just kusinerna skillnaden mellan ett kalas som kändes som dödgrävartango och ett som var lattjolajban.

På min mammas sida så fanns inga kusiner och helt ärligt så har varenda släktkalas på den sidan känts som SM i tråkighet. Framförallt de hos min mammas farbror där morfars mammas (ja, hon bodde på övervåningen) gungstol (när den gamla tanten väl släppte taget om den) var den mest spännande attraktionen i huset.

På min pappas sida så har vi däremot haft lyxen att ha kusiner i vår ålder och oboy så mycket skoj vi haft. Jag, syrran och min kusin Helena har kört övernattningar i lekstugan, lekt med dockor, rullat flera mil nerför deras backe bakom huset. Vi har spenderat ett gäng timmar på Statoil och busdruckit choklad i biltvätten (vi var riktiga vildingar 😂). Snackat killar, mens och bröst. Men framförallt så upplevde jag alla somrars absoluta höjdpunkt ihop med min kusin. När jag o syrran red iväg hemifrån på Mysan och Helena mötte upp oss ungefär halvvägs hem till farmor (1,5mil totalt ). Vi hade picknick på vägen och vi tältade sedan i deras trädgård.

Utöver alla fantastiska barndomsminnen så har vi upplevt hela livet ihop. Min kusin blev som en extra syster som fanns där när mamma dog och som jag flyttade hem till när jag och mina stora tjejers pappa separerade och nu är hennes barn ”kusiner” med mina barn.

Det är otroligt lyxigt att få en extra hop syskon och jag hoppas vi svågrar och svägerskor kan ge våra barn iallafall en liten del av allt det jag fått med mina kusiner.

Kusiner is da shit!

Posted by

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

One thought on “Kusiner is da shit!

Kommentera