Hormones in the air..

Just nu så har Ninja äntrat sin första riktiga period av lynnighet.

Den kommer i olika skepnader och vid tillfällen man aldrig kunnat förutse. Varje morgon så sitter till exempel de små och säger hej då till alla djuren i bilen under den 2min långa färden till förskolan. Igår morse så från ingenstans så blir lillfröken helt vansinnig och skriker; Tyst Penny, säg inte så himlans många djur! trots att hon själv varit delaktig en millisekund tidigare.

Varje morgon får jag även smaka på raseriet då vi har den dagliga bataljen angående solkrämsinsmörjning. En stund som skulle få även den störste strandraggare att drömma om regn och mulna moln.

Hon har istället för en räv helt plötsligt två och plockar upp varenda grej som hon kan ”luras” eller retas med. Minstingen kör blöjfritt det sista och är med det kallad ”fribajsaren” i vår familj. Ninja har självklart plockat upp detta och älskar att skrika; ”Penny bajsar” eller ”här ligger bajs” i tid o otid för att få sina föräldrar att storma som en flock skenande hästar till poolen eller studsmattan för att undvika en smärre bajsmacka.

Häromdagen så var mina stora tjejers kompisar hemma hos oss med tillhörande mamma (aka min kompis) och då fick man sig även en försmak på vad framtiden har att erbjuda i form av logiska sammanbrott.

Alltså det ska bli så mysigt att äntligen snart få uppleva en hormonstinn/pmsig version av sig själv. Jag menar flertalet böcker med något uns av psykologi i sig talar ju om hur lätt vi har för att hantera andra människor som triggar våra egna dåliga egenskaper. Kommer inte bli några som helst problem att uppleva känslan av min pmsighet både från in- och utsidan samtidigt. No problems at all.

Har jag sagt att mannen (den smarte jäkeln) snickrar på ett av de små husen på gården för att förvandla det till sin egen snickebo/ man cave?!

Posted by

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

One thought on “Hormones in the air..

  1. 😂😂😂 tur att vi gillar varann så mycket så vi klarar div utbrott och pinsamheter på våra dater♥️

Kommentera