Hormones in the air..

Just nu sÄ har Ninja Àntrat sin första riktiga period av lynnighet.

Den kommer i olika skepnader och vid tillfÀllen man aldrig kunnat förutse. Varje morgon sÄ sitter till exempel de smÄ och sÀger hej dÄ till alla djuren i bilen under den 2min lÄnga fÀrden till förskolan. IgÄr morse sÄ frÄn ingenstans sÄ blir lillfröken helt vansinnig och skriker; Tyst Penny, sÀg inte sÄ himlans mÄnga djur! trots att hon sjÀlv varit delaktig en millisekund tidigare.

Varje morgon fÄr jag Àven smaka pÄ raseriet dÄ vi har den dagliga bataljen angÄende solkrÀmsinsmörjning. En stund som skulle fÄ Àven den störste strandraggare att drömma om regn och mulna moln.

Hon har istĂ€llet för en rĂ€v helt plötsligt tvĂ„ och plockar upp varenda grej som hon kan ”luras” eller retas med. Minstingen kör blöjfritt det sista och Ă€r med det kallad ”fribajsaren” i vĂ„r familj. Ninja har sjĂ€lvklart plockat upp detta och Ă€lskar att skrika; ”Penny bajsar” eller ”hĂ€r ligger bajs” i tid o otid för att fĂ„ sina förĂ€ldrar att storma som en flock skenande hĂ€star till poolen eller studsmattan för att undvika en smĂ€rre bajsmacka.

HÀromdagen sÄ var mina stora tjejers kompisar hemma hos oss med tillhörande mamma (aka min kompis) och dÄ fick man sig Àven en försmak pÄ vad framtiden har att erbjuda i form av logiska sammanbrott.

AlltsÄ det ska bli sÄ mysigt att Àntligen snart fÄ uppleva en hormonstinn/pmsig version av sig sjÀlv. Jag menar flertalet böcker med nÄgot uns av psykologi i sig talar ju om hur lÀtt vi har för att hantera andra mÀnniskor som triggar vÄra egna dÄliga egenskaper. Kommer inte bli nÄgra som helst problem att uppleva kÀnslan av min pmsighet bÄde frÄn in- och utsidan samtidigt. No problems at all.

Har jag sagt att mannen (den smarte jÀkeln) snickrar pÄ ett av de smÄ husen pÄ gÄrden för att förvandla det till sin egen snickebo/ man cave?!

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

En reaktion till “Hormones in the air..

  1. 😂😂😂 tur att vi gillar varann sĂ„ mycket sĂ„ vi klarar div utbrott och pinsamheter pĂ„ vĂ„ra dater♄

Kommentera