Game, set, smash. (Äckelmagade scrolla vidare)

För nĂ„gon dag sedan sĂ„ satt jag pĂ„ toaletten i godan ro nĂ€r Penny skriker för full hals; ”blod mamma, blod. MĂ„ste ha plĂ„ster”. Jag kikar ut frĂ„n toaletten (ja, toalettdörren Ă€r sĂ€llan helt stĂ€ngd i vĂ„rt hus för att frĂ€mja kompiskissande aka, toalettbesök hos barnen) och ser dĂ„ Penny med en helt blodig fot samt flera blodavtryck efter henne.

Jag avrundar besöket snabbt och skyndar fram de knappa 2 meter till Penny för att undersöka vad som hÀnt. Min första tanke var att hon skurit sig i foten och att det nu gÀllde att packa ihop och dra till akuten ASAP.

NÀr jag vÀl börjar undersöka foten sÄ upptÀcker jag skalet som frÄn en vindruva utsmashad i blodbadet pÄ foten. Grejen var bara att just det hÀr skalet hade ben som sprattlade.

AlltsĂ„ jag Ă€r hĂ€sttjej/landettjej, uppvĂ€xt med ett hav av djur och har dĂ€rmed plockat fĂ€stingar sedan jag i princip lĂ€rde mig gĂ„. Genom denna utomordentliga merit som inte fĂ„r sĂ„ mycket stjĂ€rnglans pĂ„ Cv’t sĂ„ har jag en hög tolerans för just Ă€ckelkĂ€nsla, och kĂ€nner mest att min mordiska sida fĂ„r liv och brinner med stark flamma i fĂ€stingar, bromsar och blinningars nĂ€rvaro.

Men den hÀr jÀkeln va tamejtusan det Àckligaste och största jag sett. Typ sÄ den skulle platsa i Guiness rekordbok.

Man fĂ„r vara glad att Penny ”bara” trampade pĂ„ den och inte gjorde som grannarnas 1Ă„ring (förra sommaren), som kĂ€kade upp en vĂ€lfylld fĂ€sting.

Mysigt med barn? Jo vars..

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

Kommentera