Game, set, smash. (Äckelmagade scrolla vidare)

För någon dag sedan så satt jag på toaletten i godan ro när Penny skriker för full hals; ”blod mamma, blod. Måste ha plåster”. Jag kikar ut från toaletten (ja, toalettdörren är sällan helt stängd i vårt hus för att främja kompiskissande aka, toalettbesök hos barnen) och ser då Penny med en helt blodig fot samt flera blodavtryck efter henne.

Jag avrundar besöket snabbt och skyndar fram de knappa 2 meter till Penny för att undersöka vad som hänt. Min första tanke var att hon skurit sig i foten och att det nu gällde att packa ihop och dra till akuten ASAP.

När jag väl börjar undersöka foten så upptäcker jag skalet som från en vindruva utsmashad i blodbadet på foten. Grejen var bara att just det här skalet hade ben som sprattlade.

Alltså jag är hästtjej/landettjej, uppväxt med ett hav av djur och har därmed plockat fästingar sedan jag i princip lärde mig gå. Genom denna utomordentliga merit som inte får så mycket stjärnglans på Cv’t så har jag en hög tolerans för just äckelkänsla, och känner mest att min mordiska sida får liv och brinner med stark flamma i fästingar, bromsar och blinningars närvaro.

Men den här jäkeln va tamejtusan det äckligaste och största jag sett. Typ så den skulle platsa i Guiness rekordbok.

Man får vara glad att Penny ”bara” trampade på den och inte gjorde som grannarnas 1åring (förra sommaren), som käkade upp en välfylld fästing.

Mysigt med barn? Jo vars..

Posted by

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera