Jack Black möter Maximus

Härom morgonen fick jag en fråga av grannfrun om jag är småkär i Jack Black. En lite udda fråga kan tyckas på morgonkvisten men icke om man känner min man.

Vissa har sin bästis eller fru som snabbnummer på mobilen, andra har Mix megapol.

Den här ”andra” som har just mix megapol som snabbnummer är min man.

Vi bor ju utanför Kungsbacka och han pendlar till jobbet i Göteborg och extremt social som han är så har nöden ingen lag om ingen annan är uppe och kan socialisera via högtalartelefon (we’re not breaking no laws) utan då finns det alltid någon tävling att delta i, någon händelse att berätta om eller trafikstockning att rapportera.

Just den här morgonen så skulle man ringa in och berätta om det är någon man får höra att man är lik.

När det kommer till män så har jag två typer som jag har en extra faiblesse för. Två typer som har extremt lite med varann att göra.

Den ena är Jack Black– typen: roliga killar som inte tar sig själva för på stort allvar. Som kan driva med sig själva och bjuda på sig själva.

Den andra är Maximus (inte vår hund utan gladiator) – karaktären:

En man som slåss för sitt land, sin familj och som rider runt i rustning och björnfäll.

Mmm, come to mama.

Och jag tycker min man är en kombination av båda dessa. Naj, han freelansar ju inte superofta som gladiator eller rider runt i rustning men den dagen jag har köpt mig min svarta frieserhäst då kommer björnfällen från torpet plötsligt försvinna och dessa i kombination med min man kommer skapa svallvågor av afrodisiakum. Men han är vår familjs gladiator och han är den roligaste jag vet.

På, riktigt. Är det bara jag eller finns det något sexigare? Och där är det ju faktiskt så att nutidens manliga ryttare i tighta vita ridbyxor som smeker paketet och hjälm inte är riiiktigt lika sexigt. Allt var definitivt inte sämre förr ( eller på film/i serier).

Tillbaks till ämnet. Så min man ringde alltså in till Mix Megapol och snackade gött och nämnde lite kort att han får höra att han är lik Jack Black. Min granne kan numera andas ut då hon insåg att hon och jag inte jagar samma typ av villebråd (vi går nämligen runt och är extremt rädda att vi ska sno varandras män, not) och jag är ett litet steg närmare att ha en man med besöksförbud mot Morrongänget på Mix Megapol. 😂😂

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag är en 35årig 4-barnsmamma med lätt störd humor och en faiblesse för ”tänk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera så du inte missat några crazy! Vill du kontakta mig maila mig på anna@mockidikk.se

Kommentera