Kul Life = Happy Wife

I förrgÄr lÄg jag och min man i sÀngen och pratade helt ostört i en halvtimma (efter att ha betalt vÄra stora tjejer för att va barnvakt Ät de smÄ) efter flera veckor av influensa, dÄlig sömn, gnÀlliga barn samt smÄtt deprimerade fruar (aka mig).

Under den hÀr egentiden sÄ konstaterade jag helt sonika att jag borde lÀgga in mig pÄ psyk, för sÄ hÀr deppig kan ju inte vara normalt att kÀnna sig. Att ha hög feber utan att se dagens ljus pÄ flera dagar samt sitta klistrad pÄ sina gnÀlliga ungar dygnet runt i flera veckor Àr inget recept pÄ en Happy wife, det kan jag lova.

Att jag just i den hÀr perioden dessutom Àr helt oförtjÀnt missunnsam och avundsjuk pÄ min man Àr ju inte en egenskap som gör en sexigare.

Jag tycker bara det Ă€r sĂ„ orĂ€ttvist att hans liv Ă€r en jĂ€kla schlager. Företagen suktar och sliter efter honom, ungarna hoppar av lycka nĂ€r han Ă€ntrar hemmet, han blir lite lagom sjuk precis efter han gjort alla inplanerade roligheter och resor. Allt precis tvĂ€rtemot mitt egna liv dĂ€r den sista livsdroppen sugs ur precis i tid för att se till sĂ„ jag missar den mer Ă€n efterlĂ€ngtade (och helt Ă€rligt, livsavgörande) aw’n.

Jag Àr alltsÄ en 37Ärig kvinna som anser att mitt liv Àr sÄ jobbigt, mardrömslikt och orÀttvist sÄ att jag omedelbart behöver en shot uppÄttjack i mitt liv och kanske Àven lite snygga klÀder, ett par skor och en hÀst. Som jag enbart behöver ta hand om nÀr det Àr soligt och varmt.

SÄ det sÄ.

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

Kommentera