Prison break

Hurra, igĂ„r firade jag 12Ă„r som mamma. Ja, och mina stora tjejer blev Ă€ven 12 dĂ„ sĂ„klart. Detta firades efter önskemĂ„l med all in lek pĂ„ trampolin/hinderbane-lekland. Först diskuterades bio med efterföljande sushi efter skolan men jag lotsade (mind game’ade) in dem pĂ„ spĂ„ret leka med sin mamma, syrror och kompis. Man fĂ„r passa pĂ„ sĂ„ lĂ€nge de fortfarande har barnasinnet kvar och gillar sin mamma.

PÄ vÀgen hem Äkte vi förbi svÀrmor för en liten snabb födelsedagsfika och möttes av ett magiskt uppdukat prinsessbord. Jag blev sÄ rörd sÄ jag började grÄta. Typ den finaste present man kan ge en 4-barnsmamma som Àr pÄ toppen av fix-skjuts-roddande i sitt liv.

Om jag kommer outsourca kommande kalas till svÀrmor? Jajamen!

Iallafall, nÀr vi sitter dÀr och mölar tÄrta sÄ fÄr jag sms frÄn grannen att hunden Àr lös. Tydligen hade jag glömt lÄsa kÀllardörren pÄ morgonen och mannen glömt kolla sÄ det var lÄst innan han körde hemifrÄn (vÄr hund öppnar nÀmligen bÄde inÄt- och utÄtgÄende dörrar lÀtt som en plÀtt sÄ lÄs Àr det enda som funkar). Som tur var kunde de goa grannarna tÀnka sig att ödsla ett halvt skinkpaket och en lite sprÄngmarsch för att fÄ in honom i huset igen och situationen var rÀddad. Vi Äker hem en stund senare och nÀr vi rullar in pÄ gÄrden sÄ fÄr vi tvÀrnita för en spöklik vÄlnad.

Vad det var? Jo, vÄr vita ponny.

Sedan vi flyttade till gÄrden sÄ har vi mötts av lös ponny i stallet pÄ morgonen 4ggr och exakt 100% av dessa gÄnger sÄ har det varit nÀr mannen tagit in dem frÄn hagen. Inte jag, inte vÄra 12-Äriga tjejer utan den hÀndige, fixige, mannen pÄ gÄrden.

Om det Ă€r ett avancerat lĂ„s? Ja, det Ă€r rena fort Knox att fĂ„ igen?! 😬

Denna gÄng var ju dock inte stallet stÀngt sÄ man kan ju lugnt sÀga att det Àr en jÀkla tur att Lilla gubben Àr sÄ fruktansvÀrt kÀr i Diddi sÄ han inte frivilligt gÄr lÀngre Àn han kan ha henne i ögonvrÄn. NÀr tjejerna hoppade ut ur bilen och gick fram till honom sÄ drog han en lÀttnadens suck som att han undrat vart vi hÄllit hus och att han ville fÄ gÄ in och lÀgga sig.

Slutet gott, allting gott efter att 2 av 4 djur som skulle lĂ„sas in lyckades rymma 🙈

Publicerat av

Jag heter Anna Nord, Jag Ă€r en 35Ă„rig 4-barnsmamma med lĂ€tt störd humor och en faiblesse för ”tĂ€nk om filosofier". Hoppas du gillar bloggen! Glöm inte prenumerera sĂ„ du inte missat nĂ„gra crazy! Vill du kontakta mig maila mig pĂ„ anna@mockidikk.se

Kommentera